Arról, amikor az ember egy problémába ütközik a következő kép jut eszembe:

Nincs lehetetlen!

Egy fal előtt állunk és nem tudunk tovább menni. Ha egy kicsit szétnéznénk, felismerhetnénk,hogy a fal két oldalán van átjáró. De annyira görcsösen előre figyelünk, hogynem vesszük észre a körülöttünk kínálkozó lehetőségeket. És megrekedünk a fal előtt.

 

A néhány hetes munka a coachommal azt eredményezte, hogy most már látom is a kínálkozólehetőségeket. Eddig is tudtam, hogy léteznek még lehetőségek. Tisztában voltam vele. De nem tudtam, hogyan induljak el és merre.

 

Miért nem működik? Hol vétettem a hibát?  Lassan rájövök a válaszokra. Fontos! RÁJÖVÖK! Nem tudja nekem senki megmondani ezeket,ahogyan azt sem, hogy mit kell tennem. De a beszélgetések során megtanulok látni, megfogalmazni a céljaimat és megszervezni az életem. Megmutatja a lépéseket, amelyeket meg kell tenni, ahhoz, hogy hatékonyan dolgozzak. És ha én hatékony vagyok, akkor a vállalkozásom is az lesz.

 

És ami a legfontosabb! Sokszor éreztem, hogy jó lenne egy-egy alkalommal valakivel beszélni a vállalkozás problémáiról és segítséget kérni. Azonban senki nem látta át a problémámat, senkinek sem volt annyira fontos, mint nekem.

Most, amikor a coachommal beszélgetek, úgy érzem neki is ugyanannyira fontos az én sikerem. De nem csak meghallgat. A jól célzott kérdéseivel körüljárjuk a problémát, mindaddig, amíg rá nem lelek a számomra legjobb megoldásra.

 

Meggyőződésem, hogy túlélni csak úgy lehet, ha megtanulunk hatékonyan dolgozni és kinyitjuk a piacot – megnöveljük a vásárlók számát. AZ EHHEZ SZÜKSÉGES AKTUÁLIS TECHNIKÁKAT TANULOM MOST!!!!