A diploma megváltoztatta az életemet

A közelmúltban több diplomát osztottunk ki. Volt közöttük szakács, hentes, bádogos és szobafestő. És ekkor olyan dolog történt, amelyre nem számítottam és új erőt adott a további munkához.

Tovább

Egy vállalkozás sikere – a coach tanácsai

Arról, amikor az ember egy problémába ütközik a fenti kép jut eszembe: Egy fal előtt állunk és nem tudunk tovább menni. Ha egy kicsit szétnéznénk, felismerhetnénk,hogy a fal két oldalán van átjáró.

Tovább

Tanulj szakmát mielőtt kiutazol!

Ez a már külföldön dolgozók üzenete a számodra! A szakma megkönnyíti az elhelyezkedést, a diplomával több pénzt kereshetsz!

Tovább

 

     Ausztráliai lehetőségek

Új képzéseink tervezése folyamán igyekszünk olyanokat válogatni, amelyek azonnali pénzkereseti lehetőséget biztosítanak. Így. gyakran lépünk kapcsolatba ismerősökkel, volt hallgatóinkkal, akiktől  biztos információkat kapunk. Ezek segítenek azoknak, akik külföldön szeretnék megteremteni a jövőjüket. 

Most Kamrás Dániel tanácsait továbbítjuk az érdeklődőknek, aki sikeresen építette fel új életét Ausztráliában.

 

"Első és legfontosabb munkát keresni. 

Ehhez kell egy jó szakma és diploma. Van egy lista SOL lista. Ezen vannak rajta a hiány szakmák, de ez 6 havonta változik. Ha valaki ezen rajta van könnyen talál munkát és szponzort munkavállalási vízumra.

http://www.immi.gov.au/Work/Pages/skilled-occupations-lists/sol.aspx

A munkakereséshez szükséged lesz még jó önéletrajzra, munkatapasztalatra és ennek igazolására, referenciára. Néha kérnek engedélyt is.

Ha 2 évet dolgozol munkavállalásival utána már könnyedén megkaphatod a tartózkodásit.

A másik fontos az angol nyelvtudás. Nagyon sokat segít a munkavállalásban és a beilleszkedésben."

 

A mi segítségünk:

Segítséget adunk, hogy felkészülhess az új kihívásokra! Olvasd el.

Szakmákat kínálunk, amelyek lehetővé teszi, hogy megvalósítsd a célodat!

Angol képzés, ahol 2 hét után garantáltan mondatokat raksz össze önállóan. Saját programot dolgoztunk ki, hogy minél gyorsabban megtanulhass beszélni!

 

Ne feledd!

Minden egyes nap számít, amit felkészüléssel töltesz.